Om mig

MeMit navn er Sune og jeg er en amatørfotograf på 31 år.

Jeg har lavet denne side for at dele min passion for fotografering med andre. Min passion for fotografering startede for alvor i 2009 hvor jeg startede ud med et Canon 40D, i dag arbejder jeg med et Canon 7D + en masse ekstra udstyr.

Jeg arbejder primært med sort/hvid billeder, da jeg elsker kontrast forskellen mellem de lyse og mørke toner i et billede, hvilket kan skabe nogle ret dramatiske billeder.

Jeg arbejder typisk for private personer, der har brug for portrætfotografering af dem selv, Deres partner eller børn. Mit hjemmestudie er beliggende i Randers og det er her jeg tage mig af de fleste portrætfotograferinger. Jeg tager naturligvis også imod andre opgaver end portrætfotografering, ligesom jeg også tager billeder i farver hvis dette er kundens ønske.

Jeg tager mig god tid, både under forberedelserne og selve fotografering, da det er vigtigt for mig, at kunden er tryg ved situationen. Jeg ligger en ære i det gode håndværk, både når det kommer til fotografering, men også efterbehandlingen.

Mit mål er at være din foretrukne amatørfotograf.

Man kan være verdens billigste amatørfotograf, men er man ikke i stand til at arbejde med mennesker og kan man ikke fange de rigtige øjeblikke med sit kamera, så får kunden ikke meget ud af de sparede kroner.

Derfor handler det for mig, ikke om at få så mange kunder ind foran kameraet som muligt. Det handler om at identificere den enkelte kundes behov og ønsker samt i fællesskab at nå frem til det ønskede resultat.

Ønsker man at komme i kontakt med mig, er dette muligt ved at udfylde en kontakt formular her